Mi  tiskamo  sve...
Tiskara Gem

Naručite svoju knjigu prigovora već danas !


Dostava je besplatna

Knjiga prigovora

Naša KNJIGA PRIGOVORA sadržava sve potrebne zakonom propisane elemente.

Uz knjigu prigovora ujedno dolaze:
- PVC naljepnice
" Knjiga prigovora nalazi se na blagajni "
" Knjigu prigovora zatražite od osoblja "
- oznaka gdje se nalazi knjiga
- samoljepliva Obavijest o načinu podnošenja prigovora

 

Knjiga prigovora namijenjena je svim poslovnim subjektima: obrtima, poduzećima,
slobodnim zanimanjima, liječnicima, zubarima, odvjetnicima, opg, iznajmljivačima,
štandovima, kioscima, taksistima, prijevoznicima, trgovinama, frizerima, te svima ostalima koji na bilo koji način nastupaju na tržištu.

Temeljem članka 10. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine 41/14), trgovacU smislu zakona, "trgovac" je bilo koja osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu u okviru svoje poslovne djelatnosti ili u okviru obavljanja djelatnosti slobodnog zanimanja, što znači da praktički svatko mora imati knjigu prigovora. je dužan potrošačima omogućiti podnošenje pisanih prigovora, a trgovac je u smislu istog zakona svatko tko na bilo koji način nastupa na tržištu.

Ova knjiga nastala je kako bi se poduzetnicima olakšalo zadovoljavanje zakona budući da službeni obrazac nije propisan. Knjiga prigovora sadrži upute potrošačima na hrvatskom kao i na 4 strana jezika tako da je njena primjena zaista sveobuhvatna što se dokazalo u praksi poduzetnika koji ju koriste već duže vrijeme. Naime, potrošači su zadovoljni objašnjenjima, a i inspektori načinom evidentiranja prigovora.


      knjiga prigovora